Monday, 23 December 2013

Tonton Drama Melayu:Projek Memikat Suami Full Episode

Projek Memikat Suami
NAWWAL HUSNA, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.
“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin
Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya,yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.
“Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna
“Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla
Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?
“Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin
Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!


Waktu:10 malam
Saluran:Astro Ria [104]
Hari:Isnin
Official Facebook:Projek Memikat Suami


Zahrain- Aiman Hakim






Nawwal Husna- Emma Maembong






Dynas Moktar-Nora(kakak 1 Nawal)






Watie Sadali - Najla(kakak 2 Nawal)






Video Projek Memikat Suami

1-Video Treaser








Tonton Projek Memikat Suami Full Episode
  • episode 1                  .Episode 2
  • episode 3                  .episode 4
  • episode 5                  .episode 6
  • episode 7                  .episode 8
  • episode 9                  .episode  10
  • episode 11                 .episode 12
  • episode 13                 .episode 14
  • episode 15                 .episode 16
  • episode 17                 .episode 18
  • episode 19                 .episode 20
  • episode 21                 .episode 22
  • episode 23                 .episode 24
  • episode 25                 .episode 26
  • episode 27                 .episode 28

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...