Monday, 4 November 2013

Tonton Drama Melayu:Playboy Itu Suami Aku? (Ep1-28) Full Episode+Lagu Tema+Sinopsis+Pelakon+TreaserPlayboy Itu Suami Aku?

Kehidupan Afina Aulia,gadis nerd tidak pernah aman sejak mengenal playboy yang sering buat dia panas hati. Raja Andrian Benjamin aka King of Crocodile. Puan Sri Zahida ibu kepada Raja Andrian berkenan nak jadikan Afina sebagai menantu. Namun adik kembarnya yang seksi bergaya adalah teman wanita Raja Andrian.Afina dan Andrian menentang habis-habisan untuk disatukan.Namun, keduanya setuju kerana masing-masing mempunyai agenda tersendiri.

5 bulan kemudian Afina terlibat dengan kemalangan dan hilang ingatan sementara@amnesia. Hanya suami sendiri sahaja dia tidak mengenali. Afina telah berubah menjadi lebih kasar  dan tidak mudah dibuli seperti dahulu.
 
Hari-hari Afina dan King bertekak. Namun, ia tetap memutikan bunga-bunga cinta di taman hati masing-masing. Namun, Afina terpaksa meninggalkan lelaki itu  disebabkan Afina diugut agar tinggalkan suaminya jika tidak suaminya akan dibunuh. Fisya pula mula jadi orang ketiga antara mereka. Pura-pura baik konon.


Siapa yang buat ugutan tu?Drama: Playboy Itu Suami Aku
Saluran:TV3
Waktu:7 malam
Mula:11 November(Ganti Love u Mr.Arrgont)
Official Fanpage: Playboy Itu Suami Aku?


Drama Video Treaser
 
             

[OST] Encik mimpi- Rindukanlah[OST] Nik Irfan-Wedding Dress Fanmade
         Lakonan:1-Fattah Amin (Hero)


         
          2-Risteena(Heroin)


Playboy Itu Suami Aku? FULL EPISODE:D Sceernsaver:


Lagu Tema: Download

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...