Thursday, 26 September 2013

Tonton Drama Online:Love You Mr.Arrogant(Ep1-26)+Sinopsis+Lagu Tema+PelakonLove  You  Mr.Arrogant
Zaara Amirah mempunyai mahu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya. Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam perangkap lamaran paksa dari seorang jejaka yang asing dalam hidupnya, Zafriel Irham. Dek kerana ingin terlepas dari genggaman Sherry, menantu pilihan ibunya, Zafriel Irham memaksa Zaara Amirah menjadi isterinya dengan menjadikan sebuah janji sebagai modal.

Demi sebuah janji, Zaara Amirah reda menerima kehendak Ilahi. Biarpun tiada cinta, Zaara Amirah rela demi menjaga maruah diri dan keluarganya dari dipijak-pijak jejaka bongkak itu sewenang-wenangnya. Namun Zaara Amirah tidak menyangka, keputusannya itu membuatkan hidupnya kacau-bilau melayan karenah Zafriel Irham yang berhati kering dan tinggi egonya.

Berhadapan pula dengan Puan Sri Maryam, ibu mertuanya dan Sherry yang membenci dirinya, hidup Zaara Amirah tidak lagi aman. Kehadiran Hadry Hakimi, sepupu Zafriel Irham yang cuba merapatinya, mengeruhkan lagi keadaan. Keadaan bertambah parah apabila tanpa sedar, dia telah jatuh hati pada suaminya biarpun dia tidak dilayan seperti seorang wanita yang bergelar isteri.·      Waktu:7 malam
·      Hari:Isnin – Khamis
·      Saluran:tv3
·      Genre:Komedi Romintik
·      Official Fanpage:Love You Mr.Arrgont
  Pelakon:
          1-Azlee Khairi [Zafriel Irham]
 2-Zara Zya [Zuura Amira]

A Cute Screenshot

Video Promo

Love You Mr.Arrogant Fanmade OST
             Tonton Drama Love You Mr.Arrogant

   
 <3 Love You Mr Arrogant Screensaver
   
   
   
   
   
   
   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...